torsdag 8 november 2012


EN RIKTIG STOCKMANNS-TANT
har jag blivit. Int speciellt fin, men lite råddig. Sätter kortet åt fel håll i maskinen, glömmer glasögonen på disken osv. Men vad gör nu det? Bara att skratta. Så gick det till nämligen i 8:de våningen idag.

Jag hade en lång lista och allt fick jag hos Stockmann. Visserligen börja jag på Akademen - det blir ju farsdag - men därfirån är det ju bara att gå under gatan till elektronikavdelningen. Jag skulle ha färg till printern, hörlurar till datorn och Pink Floyds The Dark Side of the Moon.

Lite lyxiga hörlurar. Dom är så bra att jag måste ta ner datorns ljud till minimi.

Från delikatessen skulle jag ha Vedhuggarens bröd och sådana havregryn jag köpte då sist av en händelse. Men dom var antagligen slut. Jag köpte dom här istället. Liksom samma brand.

Vi provar dom i morgon. Hoppas det blir gott   : )


YOGAN
var riktigt lyckad. Och om jag nu säger att jag stood 20 sekunder ensam på huvu tycker ni att voj härrigud vad är nu det? Men det är det!  Och alla hade sett hur duktig jag var    : )


VAN MORRISON AT THE MOVIES
är en bra skiva. Jag hade  på den idag när jag gjorde saker här hemma. Sista stycket är Comfortably Numb - natutvis  lyssna
 


4 kommentarer:

  1. Vetdu varje gång jag är i herkkun och köper mellanmål till jobbet kollar jag deras gröt hylla och har inte sett den gröten du då köpte och jag har kollat nu i typ 2 mån!!!

    SvaraRadera
  2. Berodde säkert på att det var bara 2 veckor till bäst före-datum. Den var liksom mitt i Delikatessen inte i gröthyllan. Men varför kommer det inte ny när den var så god?

    SvaraRadera
  3. 20 sekunder e jätte mycket när man står på huvudet, jag vet:)Mitt problem brukar sen vara (dom få gångerna det lyckats) att komma ner. Det blir liksom int helt elegant:)

    SvaraRadera
  4. Ha ha ha! Just så är det : D

    SvaraRadera