tisdag 27 november 2012

IDAG I VERKSTADEN
ganska tidigt på förmiddagen. Jag hade lovat Gunnel kaffe, men ändå hade jag med mig grönt té. Innan hon kom hann jag göra några beställningar, kontakta mitt gudbarn som jag skall träffa i morgon, såga lite pingelsträngar m.m.


GUNNEL HÖR TILL DEM
som inte vill vara uthängd på nätet resten av sitt liv. Inga foton. Int ens av dom fina bilderna hon jobbar med. Nå, ni får kolla hennes utställning sista veckan i januari i Laterna Magica. Vi skulle då alltså fylla i Stipendieansökningen. Lite såsa jag, men nog blev det väl ok. Gunnel sa att hon  trivdes så bra i min verkstad - det har jag märkt att många gör  : )  Typ någå halv fyra for hon och jag fortsatte med pinglan. 

Tékopparna är den enda bild jag har av Gunnel.

Här är nu sen då alla strängar sågade och nysilverhalvan fastlödd i silverhalvan.


STAVGÅNG
igen. Träff vid samma stäle kl 18. Nu fortsatte vi från Tavastvägen ner förbi Gillas hus till Arabia stranden. Nedanför Gillas balkong ringde vi till henne och hon kom ut och vinka. I husen nere vid stranden bor det helt tydligt rika människor. Det var kolmörkt ute och folk hade enorma fönster helt upplysta. Humor! 
Vi stavgick en timme. Jag var hemma halv åtta.  Här var sååå mörkt. T är hos sin syster med sin bror och går igenom en för flera år sen avliden mammas papper.

Min ensamma grönsaksärtsoppa.



Nu har jag kollat lite musik på Youtube och skall väl se fyrans sena nyheter. 
Sen adjö och en ny dag i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar