torsdag 29 november 2012

DOMHERRAR
utanför lilla rummets fönster. 

 Här en mallig en.

 Det här är en fin bild tycker jag. Kolla fötterna   : )

Oj nej, börjar människan nu med sina vintervyer igen! Gäsp, gäsp...


ÄNDRING I PROGRAMMET
Sande skulle på skolning från torsdag till fredag och Caro hade hört om snöstormen som sku komma på natten så hon fråga om dom kan övernatta hos oss så blir det kortare väg till dagis. Inga fel på det bara att Aron sku ha undrat var momi var. Jag är hemma från yogan först nångång efter åtta och i dag sku jag dessutom ha haft ärenden till Stockmann så det sku ha blivit ännu senare. Jag meddela Monica att jag får Aron-besök och önska God Jul.

GILLA OCH JAG
gick igen tillsammans till min gumor. Vi har haft trad att byta kalendrar såhär inför första advent. Ofta på caféer - nu på Helenahemmet. Jag brukar får en julkalender och Gilla får Universitetets Almanack. Gillas hurja fina kalender visar jag på lördagen.

VID RUSNINGSTID
kan det ta en halv timme från Blomsterfonden till oss med 69:an och nu skulle jag ända in till stan. Det tog nästan en timme   : (   Igen en gång fick jag allt uträttat hos Stockmann och var hemma igen någå kl 18. Strax efter det kom Caro. Hon hade hämtat Aron hit och sen farit hem efter saker.

KNACKISAR 
och färggranna makaroner var vår goda middag. Och småningom satt Caro Aron i duschen. Aron använder inte blöja mera  bara på natten för säkerhets skull. Men här fanns ingen och Caro hade glömt så den lilla flickan måste gå till ABC-bensiksen efter. Hon tyckte att varken mofa eller jag sku ha kunnat.


Under tiden rada Aron opp sina tusidjur på "soffasängens" ryggstöd.

Och här den stackars mamman.

Aron fick dinosauriepyamas på sig och mamma mata en jugurt åt honom och tvätta själv tänderna och godnatt. Jag hängde ännu en stund framför tv:n.


DOM HAR TIDIG VÄCKNING
Få se hur det ser ut. Om det stämmer med snöstormen. Caro går kanske på sin modellagenturs lillajulfest och i såfall går vi efter Aron. Nå, man ser sen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar