torsdag 1 november 2012

HUFVUDSTADSBLADET
läste jag i två timmar. Helt hurja!
Hur som helst skulle vi sen tll Arabia Center. Jag skulle nämligen till fem olika butiker: jag behövde  en golvtrasa från Tarjoustalo, jag skulle till en kiosk för att lotta, köpte kalk i apoteket och whiskyn var slut. Resten av uppköpen gjordes i K-supermarketen som för ett par månader sedan förnyades helt och hållet. Fin!

FÖRE YOGAN
vill jag alltid hinna med en tuppur. Nu blev det bara 25 min, men jag hann somna helt ok. Eftersom dagen varit småtråkig belsöt jag fota kulturbyggnader i samband med yogan. Jag steg av 69:an och tog första bilden.

 Finlandia-huset.

Monica var sjuk så hennes pojkvän var liksom ledare.  Jag sa att jag tror att jag då inte står på huvu när inte Monica hjälper. Han tyckte lika och sa att han nog inte är så bra på det heller. Redan kvart över sju hade jag yogat hela yogan och fortsatte fota kulturbyggnader.

 Ostrobotnia.

 Nationalmuseét.

 Det förtjusande musikhuset.

  Och Kiasma som är helt kiva.


FK (flickornas kväll)
i morgon hos Anna. Därför gick jag genom tunneln och köpte tuliaisvin. Plastflaskor är så mycket lättare att ha i "handväskan". Ofta ett vittvin som heter Greener Planet eller då den här kära Longue- Dogen. 



Jag skall försöka slänga nånting humor 
i morgon på eftermiddagen   : )




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar