onsdag 27 april 2011

THE WALL!
Just när jag börja blogga  - 22.40 - undra jag vad den otroliga trafiken nedanför balkongen berodde på (jag har balkongdörren öppen). Natutvis, The Wall på Hartwall Arenan har just slutat. Och vet ni vem som skall dit imorgon  : ) Jaaaaag!

FRUKOST MED ARON
Aron inte bara äter ägg - han skalar dem också. Knackar ägget alvarligt i bordet och petar bort skalet. Hans mamma var och ordna en jobbgrej så Aron var här ett par timmar.

HUSIS I DAG
Jag vet inte om det är tillåtet, men jag bara måst visa denhär bilden tagen av Eero Hauta-Aho. Jag vet att många som läser min blogg inte läser Husis och det här är då en bild av uven Bubis tre ungar som finns på Forums gård/Manneheimvägen 18.

Jag är helt tagen av bilden. Hurja fin!


IDAG I VERKSTADEN
började jag nog få lite ordning på smycket jag såsade med på långfredagen. Vissa saker är ändå inte bra. En lärare sa att man måst veta när man skall sluta. När det inte blir bättre. Men det är svårt när man är perfektionist. Det där lät som om att allt skall vara just superfint, men så menar jag inte. Ytan behöver inte vara spegelblank, sömmar får synas, ett veck här eller där är inte så farligt, men det skall vara icke perfekt på ett snyggt sätt, om ni förstår vad jag menar.

VÅRTECKEN
börjar låta/kännas gammalt. Vitsippor, tussilagon, mössöron, ja ja, nå här är nu då
lönn på kommande...



och vildvin.

DARK WAS THE NIGHT
heter alltså skivan jag köpte för en tid sen. Den består av två cd:n, inte one  och two, utan "This disc" och "That disc". Jag spelar mera This disc. Det här stycket är ändå ganska bra och finns på That disc.
Bandet har det lustiga namnet "My Morning Jacket" och stycket jag skall spela för er heter El Caporal. Godnatt!

2 kommentarer:

  1. Hahahha, den där ena som hänger där, ser nog int klok ut! :D

    SvaraRadera
  2. Det var visst så att den blev skuffad eller rädd för den flaxande saken : D

    SvaraRadera