onsdag 13 april 2011

IDAG I VERKSTADEN
besök av Yvonne, Philip Fagerholms mamma. Som en hälsning av Philip fick jag en stor bit silverplåt och av Yvonne boken "Enkeleitä hiuksissani" av Lorna Byrne.
I kväll i Pixel kl 20.40 på FST5 är Lorna Byrne  gäst. Om du missar programmet brukar det komma i repris och så finns det på Arenan.

Det var en lugn och fridfull eftermiddag. Grönt té och småbrön. Ljuvligt med harmoni ibland. Tack, Yvonne!

DOM SMÅ PÖRTÖ-HÄNGENA
är gjutningar nuförtiden. Jag skickar motsvarande mängd silverskrot till gjuteriet som gör mina öar. Därför blev det besök på posten efter att jag följt Yvonne till bussen. Sedan promenad hem via Alepan för att skaffa Aron-bröd, -mjölk, -ost, -ägg...  Det skall bli sååååå roligt att se honom. Det blir alltså trad Aron-frukost imorgon.

EN TJEJ FRÅN GÖTEBORG
ringde mellan posten och Alepan. "Har du tänkt över din energiförbrukning. Jag kan hjälpa dig med 10% mindre kostnader. Du behöver inte göra nåntin". Och vad sa jag "Just, just..." 
Tänk, hörni, att dom ringer FRÅN SVERIGE RIKTIGT!

4 kommentarer:

  1. haha vetdu samma flicka har ringt till mig! Men jag har sagt att jag inte sköter elräkningen och att min man är på jobb.... två gånger har hon ringt men nu har jag inte hört av henne på en tid.

    SvaraRadera
  2. Jo, jag blev nog så förvånad : )

    SvaraRadera
  3. Ävenså här! Att tjejen ifråga ringt mej! Dessutom i samma ärende en pöjk från Borås eller Västerås eller annan ås..

    Gurlan från Arabien

    SvaraRadera