tisdag 19 april 2011

STACKARS MINA BESTÄLLNINGAR
Jag får aldrig möjlighet att kruxa av i "min orderbok", när jag bara sitter hemma och läser Husis. I dag sku jag ha haft ett bra tillfälle att komma i väg kring 8.00 om jag stigit upp med Tättä som for till lande. Men nej. Jag steg upp senare och drack kaffe hur länge som helst.

HUSIS IDAG
Ännu tre kommentarer kring valet: 

Bra att Jani Toivola blev invald,  kommer säkert att engagera sig. Han lär dessutom vara väldigt trevlig har Inka berättat, som är hans vän. (Inka är Calles sambo om det har undgått nån).

Kike Elomaa som kulturminsiter. JIIHAA!

Och Jörn Donners perfekta kommentar: "Shit happens"!

IDAG I VERKSTADEN
borde jag ha tänkt längre än vad näsan är lång. Jag jobbade med Caros ring. Delen som håller upp steninfattningen är av gult guld, själva ringen av vittguld. Gladeligen använde jag vittgulds lod. Det gula guldet smalt tyvärr ganska genast. Första gången trodde jag det berodde på att "guldställningen" var av för tunn metall 0,5mm,  så jag gjorde en ny av 0,78 men som också smalt. Nå, nu är det ju så att vittguld inte smälter över huvudtaget med en vanlig låga, lodet däremot nog. MEN vanligt guld tycks smälta snabbare än vittgulds lod. Caros ring får vila igen, typisk långkörare. Jag får då ta mig till Rasmussen efter guldlod i morgon.

TRÄFF UTANFÖR APOTEKET
som är ganska exakt mitt emellan Caro och oss. När Santeri har nånting som han vet att blir sent, brukar Caro och Aron komma till oss över natten. Så alltså nu. Vi gick hem via Kimmis - Kottby lekpark där också Calle och Caro har lekt.
 Rolig lastbil! Arons min beror på att han säger brmmmm brmmmm när han kör.
Nätt mamma-barn bild. Splitternya sandlådeleksaker.

PÅSKGRÄSET
kommer att vara perfekt om två dagar  : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar