tisdag 26 april 2011

IDAG IN TILL STAN
för jag hade tre ärenden: gåvor åt Tättä - födis 2.5., klänning åt mig och min fina trolley från Showroom 8.

Gåvorna lyckades bra - d.v.s trad. Jag tror att jag behöver en vit klänning  i Lissabon och hitta en bra hos Stockmann på skärtorsdan. Nu gick jag för att prova den. Klänningen är linne/bomull.
Den fanns bara i svart i min nummer, men försäljerskan var fiffig: Prova denhär och så köper du  en vit från stockmann. com så får du dessutom 20% rabatt. Så skall jag nu göra.

Showroom8 
finns på Runebergsgatan 8. Lite konstigt ställe,  liksom att ta sig dit. Väldigt söt flicka som betjänar. På onsdagen var jag där och väskan blev och spöka. Då hade dom ystävänmyynti med 50% på prisen. Det är alltså en Benetton 135€ men i dag 30% på alla väskor så det blev då 90 någå. Helt ok för fin trolley. Bäst av alla tycker jag. Framför allt inte så ömtålig som Longchampen. 

Åsch, jag fota  med "skaftet" ner.  Nu tror ni att det är en necessär. Nej, nej - måttena är 38cm x 58cm.

EN UPPMÄRKSAM LÄSARE
kanske minns att jag brukade köpa färdig blåbärssoppa förr, men en vacker dag läste på förpackningen om 10% blåbärsaktiga ämen och såg ett antal E:n. Den gången köpte jag ju djupfrysta bär och kokade soppan själv. Jag har inte köpt färdig blåbärssoppa efter det. Jag kokar själv. Senast idag. I allafall fjärde gången.

IGEN PÅ KIMMIS
Tättä hade varit först i en annan lekpark med Aron medan Caro var på punttis. Jag kontakta sen att komme snart hem, kan leverera fruring, så vi hade alla träff på Kimmis. Ringen var perfekt och Caro blev glad. Och där var roliga pojkar, 8-9 år gamla. Dom var väl fyra stycken och kom till sandlådan där Aron just hade varit. Han blev intresserad och gick dit pånytt. Han titta länge och ihärdigt på pojkarna i tur och ordnig och då hitta dom på att Aron var ett monster som hade laaserkatse och när han vifta med händerna sa dom att "nyt se sähkösti" och så svimma dom. Leken höll på hur länge som helst. Aron förstod int riktigt att hans roll var viktigast  : )

Någon verkstad blev det inte idag - stressen är enorm!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar