torsdag 28 april 2011

MORGONPROMENAD
till Alepan blev det idag. Caro och Aron var på väg hit efter muskarin och jag tyckte att det fanns bara tråkiga saker i skåpen. Det kändes lustigt att vara där niotiden. Blir knappast trad.

ALLTID LÄR MAN SIG NÅNTING NYTT
som när jag kom till ett trafikljus och tryckte på knappen. En gubbe sa: "On jo painettu jos valo palaa". Ja just, det har jag int vetat.

IDAG I VERKSTADEN
polerade jag först Caros vigselring, alltså inte fruringen. Vigselringen hade blivit både matt och skråmig. Ändå behövde jag bara visa lite vax och trissor så blev den hur blank som helst. I det här skedet var Aron ren sååå trött, skratta och marra om varandra och hade somnat när dom gav sig iväg.

MAMMAHÄNGET ÄR OMTYCKT

alltså hänget med turkos och texten: "Till mamma av..."  bakom. Jag fick det klart på eftermiddagen och det blev fint igen. Med andra ord mindre stress. Smycket skall hinna till Österrike inom en dryg vecka, och denna gång rekommenderat. Jag har skickat silverkedar till samma kund men dom kom då aldrig fram...

THE WALL
blir det då i kväll. Monica (yogalärare, muskarelärare) hade varit i går. Hon hade suttit långt bak och tyckte att hon såg dåligt i och med att det inte fanns screenar. Kanske ändå min plats långt fram blir bra  : )

2 kommentarer:

  1. Jo, jo, gubbar på gatan uttrycker sig inte alltid så där överhövan intelligent. Men jag blir på gott humör av din blogg, du uttrycker dig så finurligt : -) GLADA VAPPEN!! ö. Yvonne

    SvaraRadera
  2. Hi hi, tack!
    Jo, det blir 1:sta maj på Pörtö. Likadan "setti" som på påsken - lördagmorgon ut, måndag tillbaka. Och Glada Vappen till dig också : )

    SvaraRadera