måndag 21 december 2015

Till Syrjänen

i dag. Han fick Long Dog vin i en plastflaska. Jag berätta om smycken som jag hade gjort och han berätta om två pojkar som jobba där som var duktiga. Dom var också från Ekenäs. Han berätta om sin jul och jag berätta om min jul och sen sa vi adjö!

Nu hade jag träff med Nora utanför Forum. Hon var där med sin Emil. Han var lite sur, men jag visa att han hade en grop i hakan så han prova sen med fingret. Jag fick goda chokosaker och senap av Nora och hon fick mina örhängen som hon inte sett på bloggen. Jag sa att hon inte fick titta. Vi sa adjö och jag gick sen upp via Yves till Sinelli och där fick jag  en massa fina lappar att limma på mina paket. 

Tillbaka till Stockmann efter nånting åt Nylundarna och sen glass i åttonde, men dom har int mera metallkippor. Bara glas    :  (

Och utanför Stockmann stod Hannele med Emil. Också hennes syster var där. 

Jag tog sen en buss och jag tror att jag somna eller kanske inte och sen när jag kom hem sku vi skriva lista, men Monsieur tyckte att vi inte skulle gå i dag utan imorgon i sället så vi gjorde så. I morgon skall vi då köpa allt som vi skall ha till julen. 

Monsieur gick till biblioteket och jag fick en lur och sen blev här potis och sill och ansjovis och lax. Sen skicka jag bilder från Margaretas begravning åt min bror och sen skicka jag en massa bilder till Siv. 

Sen putsa jag en leksak åt Aron som jag sen packa in och sen packa jag in Arons fina bil som Monsieur ville att jag sku göra och sen då det ena och det andra...

Inga bilder i dag heller.
Godnatt!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar