måndag 7 december 2015

Min klocka

ringde 06.45. Gick ner och titta om dom var vakna. Caro sa att dom stigen opp sjutiden. Jag satt på en stol och vänta.

Sen gick barnen i soffan och fick täcke på sig och titta på nån ritad film. Fick bröd och kakao. Aron åt Amandas bröd så jag laga åt henne ett nytt som hon sku få äta i bussen. Sande kom efter Aron och jag vinka från köksfönstret, men dom såg int mej.

Caro for med buss. Mofa och jag vinka från fönstret.  I bussen åt Panda sitt bröd och när hon kom fram fick hon ännu gröt. Hon var riktigt glad.

Jag var i duschen, tvätta mitt hår och sen blev här frukost. Tolvtiden for jag till stan. Först till Ounce på Robertsgatan. Samma flicka var där igen. Hon trodde att jag sku ha varit där på tisdagen. Men jag var i dag i stället. Tre vihreä tee neljä marja-påsar kolla hon om dom sku till Fredriksgatan, men det skulle dom inte så jag fick dem och dessutom en enorm påse Rauhan salaisuus. Sen dofta jag ännu på två olika te´sorter. Säkert helt bra!

Från Clas Ohlson köpte jag ett paket vita foton som jag skall printa och sen en ledning som hade lampor och jag tror att den var 6 meter lång. Undrar hur man skall göra...

Sen till Sinelli efter kort och kuvert och sen via Stockmanns delikatess och sen till Rasmussen och sen hem med ettan som gick om två minuter.

Här var mörkt. Ingen var hemma. Jag packa upp te´och saker från Ohlson och Sinelli-saker och fyra saker från delikatessen och silver från Rasmussen.

Jag tog en lur och hörde hur Monsieur kom hem. Min klocka ringde och jag steg upp och då sov Monsieur. Jag laga mat. Det tog en timme. Monsieur sov ännu en stund, men vakna sen. God mat! Laxsoppa först och sill och potis sen. Och knäckebröd. Jag duka bort sen allt och damma duken som hade massor smulor.

Det kom efter nio som jag nu int orka se. 
Kom hit och blogga i stället. 

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar