torsdag 17 december 2015

Inga foton

i dag heller. God frukost och for till stan till en butik som heter Granit. Den finns i hörnet av Bulevarden. Där hitta jag en fin lampslinga som var tre meter lång. Säkert fin! Promenera nog sen ändå till Anttila, men där fanns nu inte så bra slingor. Ganska långa och glittriga och konstiga....

Sen tillbaks til Stockmann där jag fick glass i översta våningen och sen efter en sodastream och sen efter fyra julpappersrullar från bottenvåningen och sen en läpp-pomada åt Sande och sen till delikatessen där jag köpte Snellman-kalkon och 2 ärtsoppsburkar.

Det regna ganska hemskt! Jag fick bussen och gick igen en gång till blombutiken efter likadana blommor som jag köpte åt min gudmor. Biggi skall få dem. Vi skall i morgon på begravning. Och sen till verkstaden efter pennan som jag glömt där.

Hemma visa jag allt som jag hade köpt åt Monsieur och sen fick vi en lur och sen koka han laxsoppa åt sig och jag ärtsoppa åt mig och läste KP.

Sen såsa jag lite med Biggis kort så jag måste skriva ett nytt. Det blev också helt OK.

Sen undrar jag hur jag skall annulera Astra. Har kollat här och där. Eller kanske telefonnummern finns nånstans. När jag ringer säger dom att tämä numero ei ole käytössä. Måst ännu kolla...

Nu skall vi skriva en ostoslista till Mustapekka med Monsieur.

Godnatt!


2 kommentarer: