lördag 26 december 2015

Aron fyller 6 år

i dag.

 Här den fina lampan men tyvärr ingen snö.


Monsieur hade överraskat mig med en ros. Vi firar fyrtio år i år. Niotiden for vi till Aron. 

Först efter Gilla. Carcki och Christer kom också med uppför trapporna. Först fick man skumppa och frukost. Före det sjöng vi för Aron. Jag hade också min lilla maskin med mig som spela Paljon onnea. Här lite bilder.

 Panda får god mat    : )

 Så här lite vänner var vi den här gången, men också Nora var där.

 Här fotar jag Pandas vingar.

Och här Aron i sin onepiece som vi hade gett.

Caro for till sitt jobb och Carcki och Christer for och sen fick jag ännu ett glas skumppa och sen for vi. Förde hem Gilla. Via Alepa för jag sku ha brödsmulor och gröna kulor. 

Hemma bytte jag till städkläder och dammsög ännu dom sista tre rummen och sen tvätta jag alla golv i hela lokalen. Uppe och nere. Monsieur koka kaffe och man fick en julstjärna och sen tvätta jag dom sista golven. 

Monsieur tog in granen, men jag börja med att hänga upp stjärnan i fönstert och sen bädda jag Kalles säng. Jag satt stjärnan i toppen och ljusslingorna och klädde sen granen. 


                                                         Här gottbordet.



Och den fina granen.

Sen koka jag rödbetorna som skulle koka en timma och sen laga jag god knackissoppa åt Monsieur och mig, för Kalle meddela att han kommer först i morgon. Jag satt kalkonrullen och skinkan i ugnen och dom var där typ två timmar. Sen tog jag bort den enorma fettsaken från julskinkan och sen blev där sås och kalkon och skinka och soppa framme.

Sa jag kanske godnatt!   


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar