fredag 4 december 2015

Idag då igen

en gång till Helenahemmet. Min bror och Anneka hade kommit redan tidigt. Dom hade i princip tömt alla skåp och min bror hade fört rollatorn till ett sjukhus. Också jag börja gå igenom massa saker och sen gav Anneka guldsaker som jag skulle kolla om där fanns guldstämpel. Och jo det fanns det. På ganska många. 585. 

Min bror förde saker till Kalkstrand och efter det åt vi. Man får god mat där och kaffe med bulla. Vi förde sen en massa svarta plastsäckar till Emmaus som finns ett stycke upp på Backasgatan. Också skor m.m. Efter det bar vi ännu ner saker och då hade Monsiur dykt upp med sin jeep. Vi sku föra en massa saker till roskis och så fanns där en balkongstol och tre gula lådor med saker i åt mig. 

Vi sa adjö åt tanten som väl är chef där och tyckte massor om Maja. Och samma sa vi åt min bror och Anneka. Vi for hem via Musta och jag tog upp dom gula lådorna och kassen med mat. Monsieur förde saker till roskis.  

Här dom fina sakerna som jag tog. Jag hade för ett par år sen gett åt henne Cat Stevens som hon tycker massor om. Alltså Morning has Broken. Sen då en Marimekko-skjorta och fina oanvända handskar. Eller i princip. Och jag undrar om Kalle vill ha den svarta brickan. Dessutom får Caro en fin stol att ha på sin balkong.

Jag börja med maten. Frittata. Och vi lyssna på Van Morrison. En bra skiva!

Sen kom på Hero klockan nio en bra film med Brad Pitt. 
Filmen hette Killing them Softly. 
Den var riktigt bra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar