söndag 28 juni 2015

Med frukosten

började jag redan klockan åtta. Dom andra vakna väl sen bortåt nio eller Monsieur redan tidigare. Man fick ägg och kaffe och bröd m.m. Barnen plocktallrik.

Sande kom efter mamma för hon skulle hem och städa för dom sku ha nån visning på tisdgaen tror jag. Det här var nu Sandes tredje Tuska dag   : )

Mofa gick sen ut med barnen till Kimmis och jag städa här och gick sen i duschen och sen till Kimmis. Då hörde jag hur Amanda grät för hon hade fallit och stött sin läpp.

Vi gick sen till vår gård och jag tog bort fågelkakkan från sandlådan och sen gick vi in. Amanda fick gröt och Angrybird-jugurt och Aron Angrybird och en lördagskorvs smörgås. Sen fick Aron ännu glass.

Nu var Amanda trött och låg på sin säng och snart kom mamma efter dem. Jag vinka från fönstret och sen plocka jag undan här  och bädda hela deras säng och sen fick jag en lur och sen blev det pasta med tonfisk.


 Här mina fina sockor!

 Här Arons hemska sak som Caro skura när vi kom hem   : )

Och här Kalles pipo som jag antar att han inte vill ha.

I morgon säkert upp 7.30. Vi skall nämligen till Bodö och Kalle kommer också med. En tidigare tur den här gången. Pörtö-Line går från Kalkstrand 15.15.

Adjö!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar