onsdag 3 juni 2015

Idag i verkstaden

fortsatte jag med Pörtö-smyckena. Putsa dem och doppa dem i silverputs. Sen såsa jag med ett smycke som sku få en sten som sku limmas. Höh! Satt den dit med mina fingrar och det blev ju ingenting. Såseri! Men jag putsa den sen och fila och vad jag gjorde så den blev väl bra. 

Bortåt fyra gick jag hem för att föra Pörtö-smyckena. Jag tog sen ryggan och stavar och gick till Alepa. Allt möjligt att sätta i ryggan och sen hem och på vägen ringde Monsieur och jag sa vad jag köpt i Alepa. Hemma börja min tand värka så jag måst säkert i morgon till tandläkarn. Hoppas hon är på plats. 

Caro ringde att dom är nere på vår gård så jag gick dit. Vi gunga med dem där och gick sen till sandlådan och sen hem till oss för Sande sa att det ännu tar lite tid. 

Hemma sen fick vi vänta en tid på mofa. Han hade hamnat på en utställning i Akademen. Fått t.o.m skumppa, men anlände nu. Aron var på datorn med mofa. Vad månne dom titta på? Också Amanda var där. Dom åt goda bröd. Lika goda som mamma fick.  Det var hon som laga.

Pikku hiljaa kom Sande efter dem och jag börja med frittatan. Jag hade faktiskt köpt från Alepa ägg och lök och broccoli och morötter och oststrimlor. Monsieur lova sen hämta Schwartzwald-skinka.
God mat med gott rose´.

I morgon skall mofa gå med barnen till Fölisön. 
Jag undrar om jag måst till tandläkarn   : (


Fina syrener.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar