tisdag 23 juni 2015

Jag drack kaffe

när Kalle tog kontakt via gmail. Han tipsa om en ny sinkku som heter I Love You Honeybear. Bandet heter Father John Misty. Så bra att jag börja gråta. Ni kan googla. Jag lyssna på den flere gånger. Såååå bra!

Men  småningom var klockan massor och jag sku printa en bild åt Monsieur av duschkranen på lande och han for i väg och sen tog jag en stavpromenad till apoteket. Det var på riktgt kokhett. Jag måste ta bort min huppare. 

Sen till verkstaden där jag tror att jag gjorde fel grej åt Eeva. En fyrkantig silverplatta där det på baksidan står Eeva 2015. och så hade jag tänkt att det på framsidan sku vara ett kors av bitar av mässing. Men jag undrar nu. Kankse det borde bli ett silverkors i stället?

Snart kom Monsieur dit och småningom Aron, Amanda och Caro. Aron hade stött sig så han fick plåster. Vi gick sen till Kahvila Siili. Dom öppna i dag. Där var sååå mycket människor. Men jag har inget foto av typerna. 

 Här ser man in i cafee´t. Men det ser ut som om man bara sku få olika sorters kaffe. Eller?

 Här ett fint bändi som spela.


Mamma med tåntiga koppar i handen, en lite såttig Amanda, mofa som dricker kaffe  och här framme Aron.

Bortåt 18 gick vi hem och Aron, Amanda och Caro hade fått vänta 15 min på bussen. Nu hade det ju börjat regna helt förskräckligt. Mofa fick stekt potis med nånting och jag fick igen ärtsoppa. Samtidigt läste jag Husis.

Men vad gör jag nu?
Jag säger säkert godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar