måndag 15 juni 2015

Söndag

I dag sov vi lite längre. Amanda fick maito mitt på natten och sen lite över åtta när vi vakna. Någå 08.30 steg vi opp. Också Aron. Han fråga hela tiden när mamma och pappa kommer. Dom fick plocktalrk och såg på FOX på någå ritade filmer. Monsieur satt i köket med sin frukost och läste Hesari.

Nu hade plösligt Bart Simpson börjat på Nelonen. Det sku komma tre halvtimmes Simpsonar. Nå, int orka nu Aron sen se på dem. Mofa och Amanda lekte här kuragömma ganska länge. Men småningom hade barnen ätit gröt och jag lulla Amanda som somna och gick sen själv i duschen. 

Aron klädde också på sig, men mamma hade glömt att sätta med sipper åt honom så han satt bara manchesterfarkkur på   : )

Pikkuhiljaa dök dom upp och vi fick som tack ett jätte fint rödvin som jag skall fota i morgon. Aron sa att "mulla on ollut ikävää" vilket han antagligen hade haft och Amanda sov ännu så när dom gick dit för att väcka henne så "pärra" hon liksomåt alla. Hon bara låg där och "pärra" och skratta.  

Mamma packa nånsorts bok åt Max. Dom sku på födisfest till honom. Fyllde han  nu fyra eller fem? Men när vi följde dem ner var regnet helt hemskt och mamma och pappa fick springa av och an hela tiden. Sen for dom.

Jag städa sen ännu undan gubbar och bilar och det ena och det andra i olika påsar och sen fick vi en entimmes lur. 

Och så blev det då lax och pasta och vin som fanns i tre olika öppnade flaskor. Sen kom det nånting intressanat om bänd från åttitalet och sen fortsatte jag äta och nu har jag suttit här ända sen typ någå 22.30.

Adjö!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar