torsdag 11 juni 2015

Hanna

dök upp prick klockan tre. Vi gick omkring här - också i övre våningen. Hon tyckte att allt var så fint. Jag öppna hennes solros och satt skumppan i kylskåpet och sen gick vi till min verkstad. Vi var där säkert en timme. Hon ville se allt. Sen gick vi förbi Heikki Harmas hus. Hon visste inte vem jag talade om. Det var ju Hector   : )   Lite trähus här och lite trähus där och sen gick vi ner längs med Pohjolagatan till Lippakiosken som är en hippikiosk. Hanna bjöd på jordgubbsglass. Sen upp förbi gamla hus och förbi kyrkan som vi titta in i och sen via lustiga trähus till Artek Aitta som vi kolla och sen hem. Vi hade gått klockan 15 - nu var klockan 18.

Här blev det då skumppa och tillsammans laga vi maten och sen börja vi duka och så satte vi oss ner. 
Vi hade jätte roligt när vi åt och lyssna på Pink Floyds Endless River och Monica Zetterlunds Lost Tapes och Brian Wilsons No Pier Pressure. Det var alltså först sallad och sen blomkål i ugnen och sen glass.

 Hanna.

 Salladen.

 Det dukade bordet.

    Jag.

Sen blev det glass och sen köpte Hanna en Cartier-ring som jag gjort i silver. Lite hamrad här och lite hamrad där. Hon gick och jag vinka åt henne från balkongen   : )

Jag tala med Monsieur och  tala med Caro och sen plocka jag undan och sen svara jag på Helens male och nu är klockan massor så jag tänker lägga mig.


3 kommentarer:

  1. Tänk sådan tur Hanna har att ha en så rolig och snäll gudmor :)
    ni har haft roligt!

    SvaraRadera
  2. Hon var väl 2 då hon kom hit första gången, men kom inte ihåg nånting. Efter det har hon inte varit här. Vi har träffats en gång per år och nu skall det säkert bli lite oftare : )

    SvaraRadera
  3. really nice to meet hanna here :)

    SvaraRadera