måndag 1 juni 2015

I dag i verkstaden

börja jag med Cessis ring. Jag såga bort tre 1 mm:s bitar. Den var så för stor. Sen måste jag fila lite på ett ställe och sen lödde jag ihop den. Den blev såtillvida bra att yttre sidan är helt ok, men den inre har en lustig söm.

  Hoppas den duger.

Jag blev där sen ännu och doppa Pörtö-smycken i silverputs. Skall väl på onsdagen gå fortsätta.

Jag kom hem. Mofa var hemma. Amanda hade varit sjuk idag. Örona igen. Hon fick antibiotica. Men hon var superglad att vara här. Jag bytte blöja på henne och hon fick stevia päronsaft men nån croissant ville hon inte ha. Den åt jag   : ) 

Först var hon på datorn med mofa och sen drog jag ut den stora lådan  i musikrummet och hon kasta alla saker omkring sig. Klockan fem tog Sande kontakt och vi förde ner Amanda. Aron och Sande och Amanda for hem. Och18-tiden kom Caro som varit på en intervju. 

Efter maten börja jag limma in biljetter och servetter i min resedagbok. Monsieur var på datorn. Snart kom efter nio. Där var Levengood och Pontare och Ben Furman. Sen avsluta jag min fina Berlin-dagbok.   

Men det lustiga är att mina bilder tycks alltid bli ljusröda. Konstigt. Alltså dom svartvita. Och dom tycks int heller bli skarpa. Underligt.

Här då programmet med Hölttös bilder.

I morgon skall jag till stan.
Har massor att uträtta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar