onsdag 10 juni 2015

I dag

på morgonen till tandläkarn. Soora Abrun tyckte att allt var ok. Sen till SOL i Stockmanns översta efter min nytvättade jacka och sen hem. I bussen hade jag fått en textare av Hanna så när jag kom hem ringde jag till henne. Hon kommer hit i morgon kl 15. Sen går vi till min verkstad och sen en promenad genom Kottby och sen till Lippakiosken för att köpa glass och sen via kyrkan och andra trähus hem.

Här får man säkert skumppa och Alex Nieminens Bergera-salaatti och sen Parmesanrostad blomkål och kanske Möwenpick efter det.

Alltså förrätt.

Hur som helst blev det frukost och sen gick jag igenom vege-boken. Där finns faktiskt massor som man kan laga. Sen börja jag dammsuga  - också alla möbler. Plötsligt sku jag till Musta med vår jeep som var nytvättad. Monsieur for nånstans och jag köpte från Alko ett vittvin som hette Greener Planet. 1 l Marsanne Chardonnay och ingredienser till mina mater. Sen uppenbara sig Monsieur. Han far till lande i morgonbitti och sku ha mat dit.

Han for sen och cykla och jag fortsatte dammsuga. Klockan var väl 21 när han kom hem och jag skicka en bild åt Nista som jag fått av Ansi. Ett huvud i ett fisknät mitt på fotot. Och sen fick jag då äntligen min ärtsoppa med gårdagens Husis.

Herrajestas! Klockan närmar sig tolv.
Nu i säng.


2 kommentarer:

  1. vafö huvud, fisk eller människa?

    SvaraRadera
  2. Ja a, vet du! Den var helt konstig. Jag kan skicka bilden åt dej : )

    SvaraRadera