onsdag 18 februari 2015

I dag

blev det då en promenad med Monsieur. Nångång mitt på dagen gav vi oss iväg med stövlar på fötterna. När vi promenerat förbi koloniträdgården såg vi en rolig buss. Det var Sam Hubers buss som hette Eternal erection.

Här står jag framför den    : )

Vi promenera sen vidare. Såg en duvhök. Gick runt koloniträdgården och kom till Alepa. Där tänker vi i fortsättningen göra våra uppköp. Och i Musta. Siwa är dyr...

Senare när det var mörkt laga jag en frittata som vi åt till Pink Floyds musik The Endless River. Sen en film om Vladimir Vysotskij som dog ung. Eller vad då ung? Han var 42 år. Och sen Ville i Kaukasien. 

Anssi Kela brukar alltid ha besök av sångare. Jag har sett det många gånger. Nu dök Eero Raittinen upp. Jag såg honom en gång tidgare när han stod med sin bror på Aleksi Kivi gatan och verka helt råddig. Han sjöng nog jätte bra, men han såg nog lite konstig ut...

I morgon antagligen verkstad.


3 kommentarer:

  1. var har Anssi Kela folk på besök? hemma?

    SvaraRadera
  2. Sorry jag såsa! Skicka ett mejl. Jo han har folk hemma hos sej. En typ åt gången som sitter där och sjunger när Kela spelar gitarr. Jag tror att han bor i Hagnäs. Månne man sku hitta dom här juttuna på Teemas Arena?

    SvaraRadera
  3. Dessutom bor han inte i Hagnäs utan i Berghäll och alla åtta versioner finns på Teema Anssi Kela : )

    SvaraRadera