torsdag 12 februari 2015

Frukost

åts här och sen reservera jag bord åt mig och mitt gudbarn Hanna på Pastor. Det blir nästa tidag. Alltså fastlagstisdagen.

Sen gick vi med Monsieur till nya Siwan som har öppnat här bredvid i Amers hus. Amer flytta till Waltteris loppis. Man fick kaka och kaffe. Vi köpte nu sen då någå lite. 

Hemma börja jag såsa med mina yogakläder. Alla dom andra var i tvättkorgen. Jag tog 69:an till Arbis. Jag börja yoga och märkte att dom vita strumporna inte hölls på mina fötter så jag bytte till dom gråa. Sen fick jag sjukt hett och tog bort den vita t-skjortan så jag hade nu sen då bara en blå. Ja ja. Men jag umgicks massor med Monica. Vi tala om det ena och det andra. Det drog ut på tiden.

Efter yogan tog jag tian till Sokos och såg jätte roliga upplysta plastgubbar. Massor! Jag borde förstås ha fotat.

Sen då buss 72. Satt där och läste Atwood. Och plötsligt såg jag hur vi körde förbi Ormhuset. Jösses ändå! Bussen fortsatte ännu längs med nån konstig väg och sen steg jag av och gick ett stycke upp till 69:ans hållplats. Liksom vid Musta. Den bussen sku komma om en minut. Ett sånt såsande!

Nora ringde och berätta att hon skall flytta till Esbo. Hon och Emil stiger av en hållplats före sina föräldrar. Hon får en massor större lägenhet.

Och nu säger jag godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar