söndag 22 februari 2015

Efter

vår frukost passa jag snabbt på att gå i duschen och sen gick vi ut. Jag hade glömt mina stavar men vi gick ändå ganska snabbt. Monsieur sku kolla lampor i alla butiker: i Alepa på Pohjolagatan, i Masurkka, liksom en K-Kauppa och sen Alepa på Forsbyvägen. I den Alepan kosta lampan som Monsieur sku ha 7€. Vi gick sen till Siwan och där kosta samma lampa 9€. Antagligen far jag till Stockmann i morgon...

Efter 1 1/2 timme kom vi hem och jag fick en lur.  Pikku hiljaa blev här pasta, lax, sallad, salladssås,  riven ost och citronpesto. Och ett glas vin. Monsieur läste halva Hesari och jag andra halvan. Sen såg vi på Loirin Nuotiolla där Jörn Donner och Lenita Airisto var. Och efter det 20 Feet from Stardom på Teema. Alla kvinnorna var mörkhyade. Dom var liksom taustalaulajir, men en del blev duktiga och fick sjunga med Mick Jagger i många år.


Nu undrar jag vad jag skall göra i morgon. Skall jag fara till stan och köpa en lampa eller kolla mina smycken och meddela Caro. I alla fall börjar säkert kvällen med Oscar-galan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar