måndag 2 februari 2015

En ok dag

i dag. Börja med kaffe och sluta med Husis. Ringde min gumor och sen kom snöstormen...

Vi hade fått som uppdrag att först fara till Lidl för att köpa strumpor åt Aron och Amanda och två blusar och två långbyxor  åt Amanda. Dom blev sammanlagt 14€. Momi betala. Dessutom sku vi ha lite annat också. Caro och Sande hann inte komma efter dem ännu så det var Monsieur och jag som gick. Men min tönt halka i trappan på vägen upp till dagis så jag fick ett hål på byxan. Jag kom in och Aron kom emot mig och sen gick jag till lilla sidan och Amanda sa "momi". Aron klädde på sig själv och jag klädde på Amanda och mofa vänta utanför. 

Vi tog bussen hem. Här blev det plocktalrik åt Aron som satt med mofa vid datorn och Amanda satt med mig i köket och fick alltid en bit av allt som Aron fick. Mamma tog kontakt och så dök hon upp någå 17.30 och Caro gav rådet att jag sku sätta en reflex på båda knäna. Det var ju fiffigt. Sen kom Sande pikkuhiljaa efter dem och dom for hem.

Jag koka potis och vi fick sill och vad det nu var. Sen såg vi på Bensow och sen på en film som jag inte tänker se på mera.

Om tjugu minuter Camorra-männen.

I morgon till stan.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar