fredag 10 oktober 2014

Regn och hård storm

fortfarande på onsdagen. Ändå konstatera vi att vår "hatthylla" hade blivit sned så jag tog bort alla kläder och Monsieur förde den ner till verkstaden. Jag satt eld i bastun och han reparera hyllan. Det tog inte så lång tid, men blev bara 70°. 80° sku säkert ha varit bättre men ei se mitään. Jag gick emellanåt ut på bastu trappan naki i storm och regn. Sen fick jag en öl. Under tiden hade Monsieur lagat vår goda mat. 

Kyckling, ris med trattisar och gräddfil kryddad med capris. 

Det här tror jag att han äter alltid när han är på lande. Nu fick jag det också. Och gott rödvin till.

Torsdagen var helt lugn. Ingen storm. Inget regn. Jag har min tidtabell som gör att jag är färdig att sticka tjugu före två.

På tisdagen tog Monsieur den här bilden av mig när jag tar upp potis och i bakgrunden ser ni det fällda trädet. Dom där stora pölkkynä är kvar. Resten skotta Monsieur upp bakom vedlidret.

PÖRTÖ-LINE
for 14.10. Jag satt ensam ute med min filt. Gilla hade kollat att om jag sku komma i samband med självständighetsdagen med henne till Stockholm. Hon hade fått en kryssning av Cami och Anton.  Jag kom precis ihåg hur vi kunde fara på kryssningar i vår ungdom så jag tacka ja   :D

Sen till yogan. Dom hade meddelat Caro att Monica är sjuk så jag texta henne och hon sa att hennes f.d. pojkvän Peter  leder yogan i dag. Nå, jag fråga nu lite råd då och då och huvudståendet gick nu så där...

Hem via Hullutp där jag köpte sikfile´ från fiskdisken och Irina Björklunds La vie est une fête för 9,90 plus domhär för 15,80.  Sjukt billigt!


Lite kakka väder att fara till Strömmingsmarknaden i. Få se. I allafall har  vi tänkt oss till Arkitektur museét.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar