torsdag 2 oktober 2014

Gott kaffe

Sen dammsög jag och sen kom Caro med Amanda. Hon hade en ny ljusröd klänning som hon hade visat åt alla på Monicas baby rytmik. Caro och Amanda fick goda frukostar och jag fick kaffet som Caro lämna.

Amanda sov, Caro läste Husis, jag nucka till lite. Sen gick Caro och Amanda efter Aron. Och när Monsieur kom hem tog jag en lur. När klockan ringde såg jag att Mark Levengood sku vara i festsalen att vi inte hade nån yoga. Dom hade skickat en textare. Jag ringde Monica och hon var på Arbis för hon hade inte heller vetat om Levengoods framträdande. Hon var nog lite sur. Hon sku ha en lektion före vår som hon liksom leder. Ja ja.

Snart kom Caro, Aron och Amanda och jag beslöt ta en stavpromenad. Här i träkottby finns nu några hus som är till salu. Ändå ett stort med egen går som kostar 500.000€, ett vid Pohjolagatan som väl också var ganska dyrt och ett i hörnet av Kimmis och Tursontie. Liksom ett parhus. Fin gård med huset i tre våningar. Ändå ganska litet. Det blev då altså en promenad runt Kottby och sen hem via Alepa.

Salminens hade ätit när jag kom hem så jag värmde ärtsoppa åt mig och läste KP. Amanda fick igen iltahepuli. Hon somna och här bygger mamma och Aron med lego i övre våningen.


Det tycks nog bli nånting hemst fint    : )

Här sägs då godnatt till höger och vänster.
I morgon skall jag på en FK (flickornas kväll) så jag räknar med att uppdatera på lördagen.

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar