fredag 17 oktober 2014

En rolig dag igår

Strax före ett kom Nista och Immu och Stina och Sture hit. Vi tog en promenad till Lill-Bodö. Vi ville kolla det fina huset som byggdes efter att en "bastu" brann upp. Sjukt fint. Ännu till i en konstig vinkel som jag visar på min blogg. Kanske i morgon.

Sen promenerade vi längs stranden och på Sonjas och Sussis terass fick man en Underberg. Vi fortsatte via Rasanens som har åtta hus på sin lilla tomt och kom till Katchadourians där vi drack skumppa och chips på deras terass. Eftersom vi glömt våra chips och nötter i stan bad vi att Stina sku hämta så det var också gott med skumppa på vår terass. Av Nistorna fick vi Monica Zetterlunds The Lost Tapes. Den skall vi lyssna till på lördagen när vi äter.

Min menu' var Caesar-sallad, kyckling-gryta, julkräm med vispgrädde och till slut kaffe med äppeltårta och vaniljsås och portvin, rom och  brandy. Nistorna for kl 23 och Stinorna 00.30. Tack alla! Det var så roligt och nu är säsongen avslutad.

Idag sedan en stor disk och Monsieur tog barr från nedre husets tak. Sedan öl och knäckebröd på bryggan. Nu kanske en lur   : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar