måndag 13 januari 2014

Pass och ID

var jag efter i dag. Eller liksom beställde. Jag var där i ganska god tid och exakt 14.20 ropa dom mitt namn. Ett foto dög till både pass och ID, men till passet skall man ge fingeravtryck. Jag hade så kalla fingrar att tanten sa att jag sku ta "ihorasva kaulasta". Det hjälpte   : ) 
ID skickar dom hem - passet skall jag efter till Ärrän. 

 Här en enorm relief på väggen i polisstationens aula.



ÅKTE SEN MED 7:AN
från ändhållplats till ändhpållplats. Skulle alltså till Rasmussen efter pärlsilke. Jag trär om Carckis hals- och armband i morgon. 


KOLLA REA-VAROR
hos Cos och Marimekko. Båda hade ganska roliga saker, men dom var nog ändå ganska dyra. Och igen en gång gick jag ett varv på Stockmanns tantavdelning, men ingenting. Skulle sen ha det ena och det andra från delikatessen. Bl.a denhär salladen som hette aurinkoinen nånting.


Natutvis sku jag ha kunnat laga själv, men det sku ha tagit tid. En liten ask 4€. Och sen som huvudrätt grekiska köttbullar som blivit kvar och isvatten.

BETTINA
kommer kl 21 och som gäst har hon Sini Saarela. Min man sa att om hon sku ha rymt från fängelset sku polisen ha tagit fast mig.

OCH 21.30
"I mörkrummet". Magdalena Kopp var gift med terroristen Ilich Sanchez alias Carlos eller Schakalen. Det gick en spelfilm i två eller tre delar som var bra. Det här är ändå dokumentär så det är säkert massor intressantare.

MAKE UP:en bort
och sen skall jag läsa denhär tidningen. 

Dom där typerna på pärmen är såååå intressanta!


I MORGON
Carckis pärlgrejer och en stund med Amanda ute medan Caro är på gym.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar