onsdag 15 januari 2014

Jugurten

jag äter på morgonen har nu fått nånting nytt.

Chia-frön som jag fick till julklapp av Carcki. Redan på sommare börja jag med müsli så nu är där då råriven ingefära, honung,  müsli och chiafrön.

I samband med frukosten ringde Caro och fråga om jag kan gå efter Aron till dagis. Jo, inga problem. Amanda hade fått ögoninflammation så Caro ville inte gå ut med henne och Sande sku ha ett möte kl 17 liksom Monsieur som skulle på ett husbolagsmöte.

MEN FÖRE DET
ögonskisser åt Inka


Dom här blev ganska roliga. Hoppas hon tycker om dem.

Jag hade ännu tänkt anhålla om medicin och läkarersättning från mitt försäkringsbolag, men det blir till i morgon.

ARON
blev glad när momi  anlände. Vi gick sen ner till busshållplatsen och Aron såg hur månen var enorm och granngul. Så där som då en gång på lande. 

Mofa var ännu hemma, men stack småningom. Vi var ganska länge på datorn och kolla Angry Birds och dinosaurier och Cars m.m. Aron åt en god plocktallrik. Sen gick vi ner och lekte med Brio-tåget. Vi byggde en jätte rolig bana med backe och bro. 18.30 kom Sande efter Aron och jag städa undan och börja med en frittata och småningom dök Monsieur upp.

Vi såg på Ishavet på 30 dagar och sen bara fastna vi vid en film som hette London River. Riktigt bra!

BABYRYTMIKEN
går Caro antagligen på i morgon och då kommer dom sen hit på frukost efter elva. Det är samma Monica som drar babyrytmiken och min yoga   : )


SLUTLIGEN

Bröllopsrosen har blivit en eternell. Men titta, den har lustigt spindelväv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar