torsdag 23 januari 2014

Ingen verkstad

i dag heller. Det kommer nog att gå till måndan.

Kl 08 gick jag ner och klädde på Aron och packa hans paff-figurer.  Caro steg tidigare upp i dag för hon skulle till babyrytmiken. Först förde hon Aron och fortsatte sen över Böle bro till Folkhälsans hus i Brunakärr. Jag laga frukost åt Monsieur och mig och 10.45 koka jag nytt kaffe åt Caro och hon fick hårdkokt ägg och jugurt. Och så anlände dom lite över elva.

Tiden bara gick och jag trodde att klockan var typ ett, men då var den ren 14.20 så dit for den verkstan. Nå, vi kolla lite väskor och lådor med Caro och sen börja jag städa och bädda. Caro sku och visa sina blodådror på benen till Tilkka och jag sku och yoga. 

Jag hade fått inbjudan till en vernissage på Design Museet och riktigt skrivit upp det, men beslöt ändå gå till yogan. Men igen en gång i omklädningsrummet var där en textare från Kalle som var på vernissagen och sa att det är en bra utställning. Typen heter Henrik Vibskov och är dansk. Alltså kläddesigner, musiker och bildkonstnär.

YOGAN
var ok och i bussen läste jag slut Knausgårds fyran. Jag har också femman och kunde natutvis fotsätta med den,  men jag fick till julklapp av Gilla en bra bok som också Kalle berömde, så kanske jag sku läsa den nu här emellan.




2 kommentarer:

  1. Vad tycker du om Knausgård? Anton lämnade ettan på hälft men är det värt att börja?... Semestern började just och jag har 1-3 av Knausgård...skall jag ta dem med på resan? :) Typ är det trögläst?...

    undrar hon som mest läser deckare / Cami

    SvaraRadera
  2. Det är absolut inte trögläst! Ändå antar jag att juttun är den att man skall läsa dom alla efter varandra. Jag har alltid läst nån annan bok förutom mellan trean och fyran. Tag dom med bara - dom är på riktigt bra!

    SvaraRadera