onsdag 25 december 2013

Första juldagen

är ofta trad. Kalle blir här och sover och Gilla och Salminens far hem nångång på natten. Både Kalle och jag sov faktiskt till kl 12. Sköööööönt! Efter frukost o.dyl for Kalle hem. Han skall till Berlin i morgonbitti.

Det hade ren blivit mörkt. Monsieur och jag beslöt ta den traditionella julpromenaden och titta in till folk och se när dom äter. Och så gick vi natutvis till den traditionella lyktan uppe på backen mitt i Trä-Kottby.

En mörk och tråkig bild. Min telefon tycks ha någå fel. Tydligen hade jag riktiga kameran med i fjol och då var det ju ljuvlig snöstorm    : )

Glögg när vi kom hem och jag ringde min bror och önska god jul. Sen åt vi. Sill och  gravad lax och kallrökt och apelsin-löksallad och ostkrans och leverpastej och rom och öl och snaps.

MONSIEUR
fick MadMen var det typ sjätte "säsongen" till julklapp av mig. Vi beslöt att nu kolla några avsnitt. Ändå om nån orkar skall jag tipsa att en av mina favoritfilmer kommer i kväll kl 23.10. Om nån orkar. Alltså filmen om Jim Morrison, When You're Strange.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar