måndag 1 oktober 2012

VÅRT STACKARS KÖK
har vi funderat på. Hur borde vi göra och när? Sommaren 2006 när vi lät bygga vårt nedre hus var det F:ma Staffan Sundman som gjorde det. Nu fråga jag min bror om dom också utför remppor och det är definitivt en viktig del av derasa verksamhet. Dessutom finns det nu en Tom Malmberg på Pörtö som representerar fiman. Vi ringde till honom. Han var hos oss inom 10 min. 
Remppan blir stor. Dom tömmer hela köket: diskbord, spis, gjutjärnsspis o.s.v. Det här sker i november när vi inte mera far dit. Sedan tar dom bort golvet. Kollar vad där finns. På vintern planerar vi vårt nya kök i lugn och ro här i stan och på våren presenterar vi det för Malmberg och hans karar. Eller kanske vi t.o.m kan vara i kontakt på vintern  : ) 
Eftersom vi nu har anlitat en firma har vi också tillgång till elektriker med tanke på spis och fläkt. Det här var ett beslut vi helt enkelt måste fatta!


SOLEN SKEN

 Jag var glad.

Rödvin och knäckebröd på terassen.



VI KOM HEM IDAG
Jag satt på däck. Det blåste lite och regna. Ändå hade jag skydd av min kära filt. 

Nu har vi proppat i oss korv och sill och Sardinienris-rester. Övermätta!

Den här veckan skall jag städa verkstaden. Den är inte städad sen jag börja jobba där. Jag har två beställningar, men det är julklappar så nu kan jag ta det lugnt   : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar