torsdag 11 oktober 2012

IDAG I VERKSTADEN
enbart för att fota min pro stol åt Gilla. Hon var så till sig när hon bara såg blåa trästolen på min verkstadsbild.




Den här stolen skaffa jag på hösten 2009. Via Husis Pryltorg. Jag ville ha en simpel sadelstol, men damen som tog kontakt hade nånting mycket finare. Pro från början till slut. Människan hade köpt den för 649€ men tyckte den var obekväm. Den har alla viktiga funktioner. Hjul så man kan åka lite av och an, ryggstöd som ger maximalt stöd för min rygg och det viktigaste: funktionen som höjer och sänker sitsen när man sitter  på den.

Det behövs ofta när man arbetar. Mitt i en lödning är det bara att åka upp eller ner. Det kan vara viktigt att se lödningen från olika höjd. T.o.m underifrån. När jag hamrar text vill jag gärna sitta högt - när jag sågar definitivt lågt. Jag fick den - i princip splitter ny - för 250€. Damen sa att vad gör den stå i hennes källare och ingen använder den   : )


TIOTIDEN
när jag ännu drack kaffe och läste Husis såg jag ett hemskt svart rökmoln och flammor på Backasgatan ungefär vid Velodromen. Jag ropa på min expert som genast sa att det är en bil som brinner. Jag sprang efter kameran, men när jag kom tilbaka hade brandmännen sprutat vatten på bilen.

Nu var den hemska svarta röken vit. Hoppas ingen hade skadat sig.


1000 BILDER
ryms det på min kameras minneskort. Ändå piper kameran till då och då och meddelar att kortet är fullt. Senaste vecka tömde jag bilder från datorn - nu tömde jag bilder från kameran. Visserligen bara 140, det vill säga Lissabon-bilderna. Där finns t.ex ännu bilder från Ingå-besöket 2011. Ja ja.


YOGAN OK
Jag hade ny outfit. Grå leggings, ljusrött långt linne under och en olivgrön kort ärmlös sak ovanpå. Först kände jag mig dum, men min lärare Monica sa att jag var söt. Månne nu det.


BORSCHSOPPA PÅ SURKÅL
hade Välimäki värmt så efter duschen var det bara att ta fram Kyrkpressen och låta sig väl smaka. Knäckebröd, smör och vischy till.


I MORGON
Aron dag. Vi far efter honom till dagisen och sen kommer Caro hit och dom blir över natten. Sande sku ha någå karar hos dem. 
Så som det nu ser ut far vi till lande på lördan. Med eller utan Caro och Aron. 
Man sir sen.

2 kommentarer: