torsdag 18 oktober 2012

USE IT LIKE YOU HATE IT
Den rubriken var en av orsakerna till att jag köpte min nya telefon. Jag har hablat och tappat den i golvet oftare än min gamla telefon. Likaså i gårkväll på Båtsmansgatan. Den bara flög ur mina händer och smällde i gatan. Nå, den här telefonen går ju inte sönder, tänkte jag glatt.

 Men i morse såg jag vad som hade hänt.

En ordentlig spricka i glaset i telefonens hörn.

Jag grävde fram min gamla Nokia och beslöt gå till DNA butiken i Brunnshuset.  Nu sades det att "njaaa, int håller den nu allt int, få nu se om garantin ersätter..."  Jaha, nå hur lång tid tar det, fråga jag. "Typ sådär två veckor", sa dom. Humor. Just när det hade blivit så roligt att Googla. Jag trodde på riktigt att dom sku ha gett åt mig en ny telefon   : /


TRATTISAR
rensa, skar och stekte jag på dagen. Med andra ord ingen verkstad. Men jag lovar: måndag, tisdag, onsdag nästa vecka.


ATT PLANERA KÖKET
på lande är ganska kiva. Vi hittar på nya juttur varje dag. Ikea har nog helt bra skåp och lådor och hyllor, men vi tänker också kolla Bauhaus. Spisen antagligen från nån spisbutik. Och i och med att vedspisen kommer bort får vi ett rör för en fläkt.


REGNET IDAG
störde mig inte speciellt. Det var liksom mera dugg och dimma. Men att bli anfallen av kommunalvalstyper störde.  Lappar hit och dit och smilfinkar och konstiga karameller, som jag också bjöd åt min yogalärare. Men ni måst nog ge tips åt mig nu hörni. SFP för svenskans skull, tror jag. Eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar