söndag 21 oktober 2012

GSW-MÄSSAN
idag. Äkta höstväder. Dimmigt. Halv tvåtiden cykla Caro och Aron hem och jag tog en riktigt skön promenad till Mässhallen. Ensam den här gången för Anni var hemma med sin baby Kian.

Precis som i fjol var pro-avdelningen ganska tom medan dom andra avdelningarna hade mera besökare. Men å andra sidan är det väl helt naturligt. Jag stötte ihop med två av mina lärare från Ekenäs och gav visitkort åt dem.

  I övre våningen  lite kivogare mode

 och smycken.

Dessutom fanns det i år nånting som kallades Bloggers´ Lounge. Dom här bloggarna intervjuades i nyheterna. Dom lär ska leva på sina bloggar  :)

Jag gick också en runda på dom andra avdelningarna. I första våningen Terveysmessut, Kampaamo pro och skönhetssalongsmässa.

Pärlorna jag köpte för ett år sen har jag aldrig använt. I år investera jag i lite fiffigare grejer.

Turkoser och ankarkedar. Ankarkedarna är svåra att få tag på, så därför lönar det sig att skaffa på mässan.


SLUTLIGEN
Apulehtis huvudredaktör Marja Aarnipuro är ny medlem i Jälkivisaat. Hon kommentera mycket bra trafikminister Merja Kyllönens beslut i Juhani Tervala affären. Unga fiffiga aktiva ministrar vill inte se på och hänga med i urgamla system i trafikverk och andra instanser. Unga ministrar fattar inte vad dom där gamla gubbarna såsar med. Det är ingen självklarhet för unga ministrar!

2 kommentarer:

  1. Och framför allt, är det ingen självklarhet, att gamla gubbar skall få sitta kvar på sina poster och såsa vidare!

    Gunilla Marianne Gillie

    SvaraRadera