tisdag 9 oktober 2012

IDAG I VERKSTADEN
kvällsskift. Jag kom iväg efter tolv. I går på min promenad fanns det en korg med äpplen utanför ett trähus. Man fick ta. Jag tog två. Dom var hurja goda. Jag beslöt gå den lilla rundan idag på väg till verkstaden. Där stod en snäll gumma och fyllde på korgen. Hon sa att ta nu fickorna fulla  : D


ATT JOBBA
i en nystädad verkstad var ett nöje. 

 Där dofta riktigt gott, nästan liksom. 


ETT NYTT BODÖ-SMYCKE
börja jag på. Från noll. Ändå var det meningen att det här smycket skulle bli likadant som det fösta som jag i misstag sen fick göra stadigare. Men det är ett helt roligt smycke.

 Här med nysilverplattan fastlödd och en präktig länk.

Medan smycket var i syrebad gjorde jag mässingbalken. Hamra text och gjorde nitar. Ändå hade jag umgåtts med min granne, haft besök av min man, textat och talat i telefon så plötsligt var klockan 18.30 och jag gick hem.


OCH MIN MAT IDAG
blev haricot vertes från fredan, kokt ris och lite tonnfisk. 
Med andra ord gallstensmat   : )


SFP:s
kommunalvalskandidater har jag funderat över. Intvetja om ni ha sett listor i någå tidningar? Jag kolla nu på deras nät och natutvis fanns där kandidater för alla städer. Ja ja. Sku jag rösta i Borgå sku jag rösta på Lisi, men nu är jag osäker   : /  


SLUTLIGEN

Dom sista löven på vår takterass.



2 kommentarer:

  1. Borde du inte ha en mer sitt-riktig stol i verkstaden. Eller kanske har du och den blå var enbart foto-rekvisita..???
    Undrar Nill

    SvaraRadera
  2. Den blå är inte foto-rekvisita. Den använder jag när jag polerar. Om du tittar nog efter ser stolsben med hjul som hör til en pro stol.
    Nästa gång jag går till verkstaden skall jag fota den och beskriva dens egenskaper : )

    SvaraRadera