söndag 7 februari 2016

Vi sov

till nio. Jag gick ner till köket. Lyssna på Muistojen. Koka kaffe. Klockan var över tio när Monsieur kom ner. Jag skrev dagbok. Han beslöt ta en promenad före frukosten. Men han tyckte att kaffet inte mera var gott när han kom tillbaka. Ja ja.

Jag bädda och gick i duschen satt kläder på mig och sen börja jag med skrubben där uppe i sovrummet. Sku ha ut alla böcker därifrån. Två stora lådor. Tömde allt där under bänken och sen dammsög jag och sen satt jag allt tillbaka förutom böckerna. Dom dammsög jag också och nu har jag dom här bakom mig.

18-tiden börja vi med maten. Monsieur lekte Välimäki. Han gjorde igentligen allt. På riktigt. Satt en massa saker in i silverpapper. Jag har gjort det tidigare. Nu bädda jag åt Kalle och duka och laga sallad och salladssås. Småningom dök Kalle upp. Han fick ett glas vin. Jag en whisky. 

 Här den goda maten.

En glad Kalle!

Monsieur diska och Kalle var sen en tid i sitt rum och jag gjorde nu vad jag gjorde och sen fick man glass och vi börja se på en film med Monsieur som vi sett tidigare. Orkade inte se så jag kom hit opp och blogga i stället. Undrar om Kalle såg på den...

Nu god natt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar