måndag 22 februari 2016

Vi skulle till Borgå

i dag. Steg upp klockan 06. Var i duschen och tvätta håret. Det blev kaffe och jag skrev dagbok och sen mera kaffe och jugurt och bröd och Husis. Men nu blev det nog lite kiiru och jag satt make up och valde kläd och limma fast locket på den gula lådan och tog en papperskass och sen gick Monsieur efter jeepen och kom efter mej och vi for till Borgå.

Jag kontakta min bror och han var i butiken men sa att han är snart hemma och jag tog gul låda och kass och gick med honom upp för trapporna och sen titta han på sakerna och jag skrev på lite papper och sen gick vi till Aktia. Där satt vi väl tjugu minuter och läste vad hon sa att man sku läsa och jag skrev på och min bror skrev på. Så var det med den saken. Min gudmor hade pengar i fyra banker. Min bror hade satt... Sen via en post och sen via en bank och sen såg vi Monsieur. Han hade köpt två nya saker till kranen på lande. Vi sa adjö till min bror.

Sen via ett gammalt hus på andra sidan ån där en man sålde en massa gamla saker. Huset var fullt liksom med gammalt. Monsieur köpte skruvar till sitt bord som han laga på Arbis och jag gick nu runt där och sen sa mannen att han är uppvuxen i Villmanstrand och Kaukas och det var ju Monsieur också så han gick och säga det åt honom. Det var ju roligt!

Sen hem via K-rauta där vi hitta ett fint golv och vi gick och tala med mannen att dom också sku måla våra väggar vita och en man tog sen kontakt och han kommer hit i morgon klockan två. Men vi har nog också andra förslag. Vi for via Musta.

Monsieur gick och tvätta bilen och jag tog bort lamporna från balkongen och koka kaffe och man fick fyra små bullor med socker. Jag åt två och drack kaffe och Monsieur åt en med glass. 

Jag fick en lur och sen blev det god mat med sill och potis och skinka och sen kom Simma lugnt Larry  ooch sen såg vi lite på efter nio men jag orka nu int sen så jag kom hit och blogga.

Godnatt!      

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar