måndag 22 februari 2016

På natten

fick Panda en liten skvätt maito och sen somna hon. Halv åtta väckte dom mej. Vi gick till köket.

 Här sitter dom i soffan.

 Här ser dom på Rottatouille i soffan.

Jag koka ägg. Fyra. Och dom fick plocktallrik. Jag satt där och drack kaffe med dem. Dom såg väl på Rottatouille en tid, men sen valde dom nån annan. Monsieur hade vaknat och han fick god aamupala.

Sen gick dom upp till datorn och jag gick till köket och fick ägg och god mat. Lite tidigare på morgonen meddela Caro att hon kommer efter dem bortåt två för Sande skall och se på ishockey och dom kommer inte att gå och simma.

Sen gick jag i duschen...

   Här får dom gröt! 

Caro kom sen och packade deras väska som hon förde ner til Sande som satt i bilen. Hon kom upp tillbaka och vi gick till min verkstad och titta på kappsäckar, men hon tyckte att ingen var bra. Sen gick vi tillbaka efter barnen. Caro kasta nån tärning och klädde på dem. 

Vi gick via roskisen för jag förde dit en grön väska. Jag drog Aron i hans pulkka där det stod Aron. Vi gick via Raunis och där åkte Aron ganska länge. Också Panda.

Sen fortsatte vi och jag drog Aron i pulkkan fortfarande. Vi gick förbi bensiksen och under gatan och sen längs med en gata som jag undrar vad den hette. Fotfarande drog jag Aron. Panda hade somnat i sin vagn och Aron och mamma gick till Alepa och jag vakta Panda och sen kom dom ut och Aron drack saft och åt en croissant och jag drog honom igen till Masurkka och där krama han mig och sen tog jag pulkkan under armen och gick hem förbi bibban. Förde pulkkan till källarn och gick hem.

Monsieur hade vaknat och satt uppe vid datorn och jag börja med maten. Det blev pasta och lax som jag värmde i ugnen och sallad och vittvin.

Sen såg vi på American Hustle. Den fick fyra stjärnor. 
Sluta kvart före tolv... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar