tisdag 23 februari 2016

I dag

steg jag opp 8. Också Monsieur steg upp då. Var i duschen. Här blev kaffe jugurt och bröd. Skrev dagbok. Läste Husis. Bädda sängen. Vattna blommor. Bytte kläder. Satt make up.

Klockan blev sen bortåt två och en man ringde på dörren. Han hette Kim Roos. Han var här i en och en halv timme. Vi tala finska. Väggarna skall målas. Golven skall förnyas. Dörrarna från garderoben där soffasängen finns skall bort. Dit kommer nya i stället. Månne väggen i Kalles rum skall målas? Undrar? Och köket får väl ny plastmatta och nya träytor. Säkert ny spis. Och nya plankor runt skåpena. Också nya lister i alla rum. Och trapporna hit opp skall säkert lackas o.s.v. Det blir säkert bra.

Han gick och vi satt en stund och fundera och sen gick vi ut. Jag tog mina stavar och sen tog jag bort gummitoddorna för jag gick med spikar i stället. Runt koloniträdgården. Monsieur var med. Sen gick han till bibban och jag gick till Alepan. Sen utanför Amer satt jag gummitoddorna på tillbaka för det var asfalt. Caro hade skickat ett meddelande att Aron och Sande hade kommit till Teneriffa och att dom skulle gå ut och promenera.

Monsieur kom hem och jag satt i köket och läste Husis och han fick mat och sen fick jag ärtsoppa och läste KP och sen kom andra delen av Över havet till USA. Riktigt bra!

Och vad gör jag nu? Bloggar.
Godnatt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar