lördag 20 februari 2016

Aron och Amanda

kom hit i dag. Först i duschen och sen kaffe och ägg och bröd och sen läste jag Husis och sen tala jag med Kalle och sen dök dom opp. Caro hade räknat med att vi skulle gå ut, men det gjorde vi inte. Ett hemskt väder!

Vi börja sen och titta på en film som var riktigt rolig. Helt råddig liksom. Alla delar låssa. Den hette "Robots". Den sluta lite före tre och då fick barnen gröt. Här äter dom.

Amanda pärrar   :  )

 Här har Amanda fotat mig.

Och också fotat sin goda gröt!

Sen skulle väl Amanda gå och sova, men det blev nu ingenting så vi lekte nu väl lite med sakerna i min låda och sen ville hon se på en film som hette Hotel Transylvania. I princip riktigt bra!

 Här har Amanda tagit en bild av min tavla.

Sen börja jag med maten. Det blev lax och rom och melon och makaroner och rosamunda och sallad. Barnen fick saft. Monsieur och jag fick vatten. Småningom gick väl sen Amanda i duschen. Aron ville inte för han hade varit på morgonen. Dom fick kakao och rostbröd och päron och jag tvätta deras tänder och jag hade bäddat deras sängar och dom bytte väl sen så att Aron sov i Pandas säng och Panda i Arons. Jag läste väl ännu böcker där och först somna Amanda och sen somna Aron.  Då var klockan fem över tio och jag fick en textare av barnens mamma.

Så med andra ord nu bloggar jag
och nu säger jag god natt! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar