torsdag 21 januari 2016

Amanda

dök upp halv nio. Mamma hämta. Mofa gick ner efter henne. Vi hade stigit upp sju och jag höll ännu på med frukosten i köket. Mofa fick kaffe och jugurt och bröd och Panda fick kakao och ägg m.m. Hon satt med mofa i köket. Jag skrev dagbok. Fick kaffe.

Sen såg Panda på en film som fanns bland hennes skivor. Hon titta på den väl nog ganska länge. Sen gick hon upp med mofa till datorn.

Jag fick också jugurt och kaffe och bröd och läste Husis. Småningom sku Panda få gröt. Men varför satt jag så där massor maito på den. Hon ville nu int sen ha den.

Det var ju dumt.

Sen satt jag för gardinerna och drog fram sängen och hon  fick alla tusidjur och mera maito och jag börja med Vem ä stor? Men det blev nu sen ingenting. Mofa sov ren och jag och Panda gick sen efter Barbina, men int ville hon leka med dem heller. Vi lekte nu sen med saker från stora lådan och sen kom jag ihåg att det under soffasängen fanns ett band som inte var fast nånstans och Panda kom med mej under sängen och såg att där var ett likadant band. Där låg vi sen och jag satt fast det andra bandet i sängen. Nu var där liksom två.

Mamma kontakta och sa att nu skall jag sätta kläder på Panda att hon kommer efter henne att hon är nu i Sörnäs. Amanda var lite trött. Sa varken hej åt mofa eller mej. Mamma tog vagnen och så gick dom.

Nu städa jag undan mjukisar och sånt och satt på mig yogakläder och make up och sen tog jag bussen och for till yogan. Där var en glad Monica och väl också ganska många andra.

Jag kom hem. Gick i duschen. Fick sista skvätten av Monsieurs laxsoppa.
Läste KP.

Nu adjö! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar