tisdag 4 november 2014

Vi kom hem på kvällen.

Alltså i dag. Vi hade hela dagen på oss för Pörtö Line for först 16.10. Men det var lite dimmigt och lite regnigt. Nå, ei se mitään. Halv ett tog vi itu med rören och vatttenpumpen. Det gick på en timme. Jag packade en hel kasse full med öppnade saker från matskåpet. För att vi inte skulle lämna skottkärra och Arons jeep vid bryggan hade jag två röda kassar i var hand och Monsieur ryggsäck och en dragjuttu. Ute kunde jag ju inte sitta. Det var för kallt och vått. Jag satt inne och läste och Heiki bjöd på kex och kaffe.

Här ännu lite bilder från i går.

En ensam brygga utan landgång.


En selfie framför landgången.

 Trädgårdssakerna i skottkärran.

Och idag var det Monsieur som lagade maten medan jag tog en lur. Villiriisi med tonfisk, rädisor, oliver, capris, lök...

Här fina kvällsbilder när vi kom ut på lördagen.








Jag har igen ett problem. Jag får ingen mejl. Jag tömde för typ en månad sen två års mejl. Nu har jag bara posten för år 2014 kvar.  Jag skicka med min telefon en bild från Kalkstrand. Den kom inte fram. Och nu har Caro och Monsieur försökt. Det lyckas inte. Vad borde jag göra?


4 kommentarer:

  1. Jag tycker du skall övergå till Gmail. Då gar du tillgång till en "molnserver" och din postbox blir i princip aldrig full! :)

    SvaraRadera
  2. Det är bara det att det på mina visitkort står kolumbus.fi. Jag har ännu en stor hög kvar : (
    Nå, kanske dom sku kunna tryckas på nytt...

    SvaraRadera
  3. Eller så sträckar du över och skriver för hand den nya. Gmail funkar jättebra både i telefonen och datorn. Bara personligt med handskrivna ändringar. H: Kicke

    SvaraRadera
  4. Nå jo! Det tycker väl alla. Också Tättä. Så jag börjar nog luta lite ditåt att byta till Gmai : )

    SvaraRadera