söndag 16 november 2014

Hedåsen

var förr en helt öppen danslava, men med tak. Nu har den redan länge varit inbyggd. Klockan var strax efter fem när vi kom dit med Nistorna. Sande fick en vinflaska av både Nistas och oss. En liten kö för att Frank, Lilia och henns dotter skulle ta emot oss. Frank har varit med Lilia i många år. 

Nu kommer här en massa bilder.

Strax innan resten av gästerna kom. I ändan av bordet Immu och Monsieur och Björn och Nista.

Franks döttrar - Lina och Lotta - berättar om deras fina utfärder som dom gjorde varje sommar i 30 år. Båten hette Olga, men småningom blev den lite dålig så den har nu stått oanvänd i Franks båtskjul. Flickorna beslöt att nu samlar dom in pengar så att dom får den reparerad. Det var ju fiffigt   : )

 God mat med vitt vin och en snaps.

 Jocke och Frank. Jocke skrattar alltid   :D

 Ansi gratulerar Frank.

 Lottas och Jockes dotter Eva   : )

 Nista har fotat mej. Björn har somnat i bakgrunden.Vits!

 Frank med en hurja fin tavla med foton.

Och igen en gång Lina och Lotta.

 Pörtö Lines kapten Karel som jag också dansade med.

Dessutom dansade jag med Frank och min bror och en massa andra. Halv elva ringde Sture sin son att han skulle komma efter oss. Elva for vi iväg. En intressant bil med ratten på höger sida. Först körde han hem Nistorna och sen körde han hem oss. Både Nista och jag gav 20€. Hemma sen varsin grogg och sen i säng.


EFTER FRUKOSTEN
i dag gick Monsieur ut och promenera. Jag sku här svara på en massa meddelanden och bädda och städa undan frukosten och gå i duschen. Sen gick också jag ut på en stavpromenad. Faktiskt en hel timme.

     
 Här höstförberedelser vid Limingovägen.

Och när jag kom hem tog jag en lur. Monsieur sov också han... När jag vakna satt jag foton på datorn och sen blev det pasta och sen en dokumentär på Teema.

I morgon Skärgårdsskeppar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar