söndag 23 november 2014

Min kamera

har gått sönder. Tyvärr. Den här veckan hinner jag ändå inte gå till Rajala i posthuset. Ja ja. Antagligen nästa vecka.

Jag såg The Ghost Writer i går kväll. Den var riktigt bra. Regin var alltså Roman Polanskis. Klockan ett ville Amanda ha maito som hon fick. Senare på natten ville hon i två repriser ha mera maito. Men hon sov ända till 09.10. Det var ju bra   : )  När Amanda satt på köksbordet skulle jag ta en bild av henne, men det lyckades inte.

Jag koka ägg och kaffe och allt möjligt åt Amanda, Monsieur och mig. Dom åt och gick sen ut och jag fick sen mitt morgonmål.

Klockan 14.30 kom Caro och Sande efter Amanda. Hon hade först härjat i en timme på Kimmis och sen småningom somnat. Nu sov hon ännu. Jag förde ner väskorna för dom sku iväg till Puistola för att se på sista Formulan med Hamilton och Rosberg. Tyvärr fölora Rosberg.

Hemma tog jag en 1tim och 45 min lur. Skulle sen kolla Suomen Navigointiliittos resultat för provet år 2012, men hitta det inte. Hur skall jag månne förklara mig i morgon   : (

Det blev pasta med tonfisk och ett par glas vin. Stand uparn Ismo Leikola hos Nyberg och sen intressanta bovfoton på femman. Monsier titta sen på ettan medan jag redan två gånger har sett på Teema Dave Grohl från Foo Fighters - Sonic Highways. Vi har alltså två tv:n...

I morgon skall jag kolla slutprovet från 2012
och sen då på kurs på kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar