söndag 13 april 2014

En söndag

i ur och skur. Halv tolvtiden ringde det på dörren. Jag visste att det var lilla Saga med sin mamma Marianne. Ändå satt jag ännu vid min kaffekopp med brön och Husis i morgonrock. Jag fick en kvist med fina olikafärgers fjädrar. Det var ju virpomisdag i dag. Jag bad dem in och dom var här säkert någå femton tjugu minuter.

Sen fortsatte jag med kaffet och tog fram mina anteckningsböcker tre år bakåt. Ville kolla lite påsk och vapp.

Och plötsligt var klockan 13 och jag skulle tvåtiden på lastenmessut. Caro, Sande, Aron och Amanda kom efter mig med bil. 

Och Aron sprang omkring. 

 Här ser vi på båtar som kör omkring fast dom inte kom med på bilden.


SEN DÅ
en massa leksaksfirmor och barnklädsfirmor och Aron bara sparng omkring. Mamma var med Amanda så Aron var lisom på mitt ansvar. Ändå var han plötsligt försvunnen, men mamma hitta honom på en Turtles avdelning. Den här gången hade Aron ingen lapp på ryggen med namn och kännykkänummer. Jag borde nog också ha haft en sån lapp...

Keldjursavdelningen följande.

 Råttor. Men hur kan dom vara i plastaskar?

 Ödlor eller vad det nu heter.

Amanda har lärt sig gå så att hon håller bara i med en hand. Och så har hon skor på fötterna  :)

Aron med kaniner.


FAZERS CAFÉ
följande. Aron fick croissant och saft och mamma en morotsbulle och capuccino. Jag ville ha glass från nedre våningen, men där var så lång kö så jag tog grönt te och likadan morotsbulle som Caro.

Vi gick sen ännu omkring bland leksakerna i nedre våningen och plötsligt sa dom att mässan stänger om femton minuter. Luomumatavdelningen, hantverks och outlet var ännu osedda. Kolla snabbt luomu, men hantverks och outlet såg vi sen inte.

 Köpte ändå åt Monsieur vassbuk i olja och tomatsås.

Och goda chips.


HEMMA
sen tonfisk med pasta och Tähdet, tähdet och en lite dramatisk finsk film om några typer som sku hämta lik från fronten.

I MORGON 
verkstad.

2 kommentarer:

  1. joo det borde delas ut åt barn och åldringar lappa att sätta på ryggen.... men vet du nu när jag tänker efter så tyckjer jag inte att jag såg ett ända barn som skulle ha haft sådan lapp?!
    tack för sällskapet :)

    SvaraRadera
  2. Jo, och jag t.o.m hörde hur dom i högtalaren bad en pappa komma till informationen för hans fyraåriga barn var där.

    Tack själv! Det var roligt :)

    SvaraRadera