fredag 15 november 2013

Igen en morgon

med fint väder. Jag steg lite tidigare opp för att få frukosten färdig i tid. Bortåt tio var dom här. Då hade Hannele ren ringt och berätta att barnens kusin Nora är på Barnmorskeinstitutet.Vi åt länge och läste Husis och vad vi gjorde. Amanda somna  imellanåt, men hon sover inte förfärligt länge på förmiddagarna. Småningom gick vi ut. Caro berätta om en kirppis där dom också hade Organic Beibamboo bebikläder. Alltså nya. Så vi gick dit.

 Glad Amanda.

 Nu skall vi starta.

Här är kirppiksen. Den heter Hippula & Kaffela. Finns ett par kvarter från oss. Där fanns en tatuerare tidigare.

Den här fina sovpåsen köpte jag. 

Sen promenera vi till ärrän som är post. Caro hade beställt leksaker från en nätleksaksbutik. Julklappar väl, för jag satt lådan bakom vår säng. Hem via Alepa.

Caro spela opp åt mig ljud som hon bandat med sin telefon. I bakgrunden hörde jag "Tänk om jag hade en liten, liten apa"  så jag börja sjunga den för Amanda.

 Hon tycks nog tycka att jag är lite konstig...

Caro och Amanda gick småningom efter Aron. Jag tog en lur och just när jag vakna ringde Hannele och berätta att nu har vårt gudbarn och barnens kusin fått en liten son. I morgon går vi och hälsar på. Kort väg att gå till Barnmorskeinstitutet.

LÄTT SOM EN PLÄTT
att ta 69:ans buss här utanför. Lite över 17 går jag härifrån och så kommer den nästan med detsamma. Nu var det bara ganska svår trafik så jag borde ha tagit Kanusgård. Yogan gick helt ok - också huvudståendet i princip. Dessutom gick det så att vi alla fem blev klara samtidigt och låg i "död mans ställning" så Monica passa på att med sin vackra mezzosopran sjunga några indiska sånger.

HEMKOMMEN
fick vi då en bild på den lilla grabben. Han liknar mofa Kaju precis. Lär ska ha grop i hakan.
Dusch och ärtsoppa och Sarasvuo.

Jag sku ännu ha intressanat saker att diskutera, men det blir till en annan dag   : )


1 kommentar:

  1. Ja just ja, (K)anusgård sku ju ha varit rolig att ha med i bussen och intressanata saker lät ju också bra :)

    SvaraRadera