söndag 10 november 2013

Förutom att det var farsdag

hade Monsieur också namnsdag. Han heter Martin och varje år får han en flaska Rum Martinique. Klockan ringde 09 så frukosten var färdig kl 10. Jag paja honom snällt på armen. Frukosten åt vi läääänge. Tvåtiden tog vi faktiskt en tupplur. Min gumor hade ringt under tiden.  Vi ser nu om jag går dit på tisdan eller så far vi kanske till Stockmann.

Monsieur gick ut på en lov och jag titta på Boardwak Empire på Arenan. Alltså förra söndans. Sen städa jag min sekretär. Satt båtpappren i den fina mappen.



TANSSII TÄHTIEN KANSSA
skulle Caro och Sande gå och se på.  Strax efter fem hämta dom barnen hit.

Såhär fina byxor har mamma sytt åt Amanda. Också dom av min gumors fina tyg.

Det var nu inte så komplicerat att ha dem här. Först lekte vi med Lego, sen sjöng vi sånger med Aron. Han hade med sig en bok med svenska sånger där man liksom blev accompanjerad. Sen laga jag lax och pasta medan mofa la puzzel med Aron. Aron sprang sen omkring med spaghettitrådar och mofa och jag fick äta tur vis medan den andra bar omkring på Amanda. Samtidigt hade vi Tanssii Tähtien Kanssa på och nog såg man både Caro och Sande i publiken. Mest Sande för han är ganska lång. Sen då typ någå efter kl 21 kom dom efter sina barn. Aron var nog ganska trött.

Monsieur diska och jag städa undan legon och puzzel och hitta tyvärr Arons en bil och Amandas tutt och docka. Värst var det med dockan sa Caro. Hon kommer efter den i morgon.


MÅNDAGEN
blir då en dag med uppgifter hemma.
Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar