lördag 16 november 2013

Fredag morgon

brukar vi se på Jälkiviisaat. I bland bra ibland mindre bra. Det stod alltså på programmet i dag igen. Sen gick jag till köket och börja med frukosten.

Jag läste  Husis länge, bytte lakan, dammsög och duscha. Vi hade tänkt hälsa på vårt gudbarn på Kättärin kl 16, men hon ammade så hon tyckte att vi sku komma 16.30. 

Vi skulle avhämta två tunga väskor från Caro så vi for då dit först. Dom skall nämligen övernatta hos oss. Caro hade kaffebjudning för sina kaverir Nicka och Sussu. Dom var faktiskt dagiskaverir och har hållit ihop sen dess. Sussu har jag nu sett ett par gånger, men Nicka har jag inte sett på länge. Det var roligt!

Natutvis försena vi oss från Barnmorskeinstitutet, men dom vänta snällt i korridoren. Det var alltså inte besökstid. Här några bilder. 

 Mamma Nora med sin bebi.

 Jag tror han skall heta Emil.

Pappa, bebin och i mitten en glad gufar   : )


MUSTAPEKKA
blev följande. Vi sku ha ganska mycket. I slutet stötte vi ihop med Sande. Mässan han var chef för den här gången var liksom för yrkesmän - inte vanlig publik, så den är stängd lö-sö. 

Mamma hade lovat Aron att dom övernattar hos oss för pappa sku på fest, men sen sku han int heller. Ändå ville Aron till oss. Det blev lax och potis och Aron var ganska vild. Jag bädda soffasängen.  Den här gången så att jag faktiskt öppna soffan så det blev två större sängar. En så fiffig soffa - och snygg.

Klockan hade hunnit bli massor. Aron sover, mofa och Caro ser på Beatles-dokumentär. Den kommer säkert i repris så jag får sen se den.

Hups! Nu är klockan över tolv. Aron skall och skrinna med sin pappa kl 10 så jag skall upp kl 08 och laga morgonmål.

Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar